Wiele najlepszych dni Twojego życia jeszcze się nie wydarzyło

Czy koniecznie muszę coś zmieniać? Czy naprawdę powinnam/powinienem stale się rozwijać? Czy rzeczywiście „życie jest za krótkie by stać w miejscu”? Świat gna przed siebie, a my z nim. Jest presja na „rozwijaj się” i presja na „zwolnij”. To pędzić i zmieniać czy przystopować i zostawić jak jest? Nie wiem.

To zależy… Przede wszystkim zależy od Ciebie. Na jakim etapie życia jesteś, na co masz gotowość, jaką masz samoświadomość, jak jesteś dojrzała/y, czy wiesz czego potrzebujesz itd. itd. Rób jak czujesz, wsłuchaj się w siebie… A co jeśli nie umiem? Nie wiem jak zacząć bo nigdy nie słuchałam/łem siebie? Gdzie jest to moje JA, które mi podpowie?

Na szczęście jest zawsze z Tobą, to Ty nim jesteś.

Chcesz zastanowić się wspólnie jaki masz cel rozwojowy i zaplanować jego realizację – zapraszamy na bezpłatne indywidualne spotkanie online, na którym porozmawiamy czy i co chciałabyś/chciałbyś zmienić, co cię blokuje, ułożymy także plan wprowadzenia zmian w życie.

Zapraszamy do wspólnej podróży!

Pomóż dobrać nam odpowiedni termin dla ciebie.

Wybierz datę która ci odpowiada